22-10-2013 Ryan Harvey en Shireen in het Autonoom Centrum

ryanandshireenOp dinsdag 22 oktober spelen Ryan Harvey en Shireen in het Autonoom Centrum Den Haag. Vooraf aan het optreden zal is er een veganistische maaltijd.

Ryan Harvey (of the U.S.-based Riot-Folk Collective) uses his acoustic guitar to
combine the anger of punk and the lyrical punch of hip-hop into powerful, insightful songs, connecting each song with stories. With a focus on activism, social movements, rebellion, and political analysis, he has brought these songs to 19 countries in the last 2 years, performing in some of the most infamous epicenters of the 2011 uprisings including Cairo, Athens, Madrid, and Lisbon.

Shireen speelt Crisisfolk!
Het verzonnen genre/label Crisis-folk heb ik in het leven geroepen om een naam te geven aan de songs die ik graag zing. Crises zijn er in vele vormen, en in traditionals ik graag leen, openbaren zij zich, uiteraard, in drank en armoede en ontrouw.
Ik combineer deze thema’s met andere actuele crises, zoals Fort Europa met de knokploegen van Frontex als nieuwe slotgracht, en het crisis-centrum Neederland waar vluchtelingen en ‘no border’ activisten worden gecriminaliseerd. Er is ook heus plek voor liefdesliedjes, met hier en daar een activistische inslag, want ook uit crisis komt soms moois!

Eten: 19:00
Start muziek: 20:30

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s